fbpx

Δύο ολόφρεσκα είδη σαπουνιών προστέθηκαν στα υπάρχοντα προϊόντα μας! Τα νέα αυτά σαπούνια είναι το αποτέλεσμα ερευνών του εργαστηρίου μας και καλύπτουν τις ανάγκες πολλών πελατών μας.

Δείτε τα!

Σαπούνι με γάλα κατσίκας και πρόπολη

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός για το δέρμα σας.

Σαπούνι με γάλα κατσίκας και πρόπολη

Το γάλα με τα πολύτιμα συστατικά και τις πρωτεΐνες που περιέχει μαλακώνει, ενυδατώνει, τρέφει, αναπλάθει, τονώνει και περιποιείται το κουρασμένο και άτονο δέρμα. Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα και το κάνει λαμπερό και μαλακό.
Η πρόπολη είναι φυσικό αντισηπτικό, απολυμαντικό και βακτηριοκτόνο από την εποχή του Ιπποκράτη. Είναι αντιοξειδωτικό, μειώνει την ξηροδερμία και έχει αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα και στους βλεννώδεις ιστούς. Καταπολεμά τη φαγούρα, τις κοκκινίλες και τις μυκητιάσεις. Συμβάλλει στην αναγέννηση των ιστών από εγκαύματα, έλκη, εκζέματα, πληγές και τραύματα. Ιδανικό για ευαίσθητες περιοχές και ευαίσθητες επιδερμίδες και ιδιαίτερα για μωρά.

Σαπούνι με κόκκινα σταφύλια, σταφυλοκούκουτσα και αιθέριο έλαιο πράσινου μήλου

 Σαπούνι με κόκκινα σταφύλια, σταφυλοκούκουτσα και αιθέριο έλαιο πράσινου μήλου

Το σταφύλι και τα παράγωγά του έχουν αποτοξινωτικές, ενυδατικές και απολυμαντικές ιδιότητες. Δίνει λάμψη στο δέρμα και είναι ιδανική περιποίηση για την κυτταρίτιδα. Προστατεύει και ενισχύει το κολλαγόνα και την ελαστίνη των ιστών και έχει δυνατή αντισηπτική και αντιγηραντική δράση.

Δύο ολόφρεσκα είδη σαπουνιών προστέθηκαν στα υπάρχοντα προϊόντα μας! Τα νέα ιδιαίτερα αυτά σαπούνια είναι το αποτέλεσμα ερευνών του εργαστηρίου μας.

Μοιράσου το