fbpx

Συνδυασμένη περιποίηση προσώπου με ατμόλουτρο βοτάνων και μάσκα αργίλου από την Cumaea.

To νέο προϊόν της Cumaea είναι ένας συνδυασμός ατμόλουτρου και μάσκας προσώπου για βαθύ καθαρισμό, αποτοξίνωση και ενυδάτωση, που διατίθεται σε τρεις τύπους για να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Στο γυάλινο βαζάκι θα βρείτε ένα μελετημένο μίγμα βοτάνων που συμπληρώνεται με μια αναζωογονητική και συσφικτική μάσκα με βάση την άργιλο.

Μετά από πολύ προσεκτική επιλογή βοτάνων δημιουργήσαμε τρία διαφορετικά μίγματα βοτάνων και τρία είδη αργίλου για τη μάσκα (λευκή πράσινη και κόκκινη, ενισχυμένη με αλάτι Ιμαλαϊων και σπιρουλίνα). Κάθε ένα απευθύνεται σε διαφορετικό τύπο δέρματος: λιπαρό, ξηρό και ευαίσθητο, κανονικό.

Η χρήση του είναι μια αληθινή ιεροτελεστία απολαυστική για όλες τις αισθήσεις. Αφού βράσετε το μίγμα των βοτάνων, σκεπάζετε το κεφάλι σας με μια βαμβακερή πετσέτα και αφήνετε τους ευεργετικούς ατμούς από το τσάι των βοτάνων να εισχωρήσουν στο δέρμα σας για να ανοίξουν οι πόροι. Ταυτόχρονα κάνετε εισπνοές που σας προσφέρουν μια αίσθηση ευεξίας. Στη συνέχεια, ετοιμάζετε τη μάσκα ανακατεύοντας την άργιλο με μερικές κουταλιές από το τσάι των βοτάνων. Την απλώνετε στο δέρμα, αφήνετε να δράσει 15 λεπτά και ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Το τελευταίο ξέβγαλμα το κάνετε με το ίδιο το τσάι των βοτάνων!

Το ευεργετικό αυτό ατμόλουτρο ανοίγει και καθαρίζει τους πόρους, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και διεγείρει με ήπιο τρόπο τη λειτουργία του δέρματος. Η επιδερμίδα τρέφεται και ενυδατώνεται ενώ αποτοξινώνεται και διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος. Οι πόροι ανοίγουν και το δέρμα είναι έτοιμο να επωφεληθεί από τις πολύτιμες θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των βοτάνων. Οι ερεθισμοί και οι κοκκινίλες εξαφανίζονται , τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το κουρασμένο και άτονο δέρμα αποκτά λάμψη και σφρίγος.

Μοιράσου το