fbpx
28/03/2011 /

Γεύσεις και Ζωή 2011

Στις 31 Μαρτίου αρχίζει η δεύτερη διαδραστική πολυέκθεση "Γεύσεις & Ζωή" που διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο (διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου). Η είσοδος είναι για όλους ΔΩΡΕΑΝ και η έκθεση λειτουργεί από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ και τις 4 ημέρες (μέχρι και την Κυριακή 3 Απριλίου).

Η Cumaea, όπως και πέρισυ θα είναι εκεί με ένα πολύ πλήρες περίπτερο έτοιμο να σας υποδεχθεί! Φέτος, θα σας παρουσιάσουμε την ανανεωμένη γκάμα προϊόντων μας που περιλαμβάνει τα γνωστά σε όλους παραδοσιακά σαπούνια μας, τις κηραλοιφές και τα εκχυλίσματα βοτάνων όπως και τα νέα μας προϊόντα, τις κρέμες χειλιών (lip balms), τα σαπούνια ξυρίσματος σε πήλινο μπωλάκι, τα υγρά σαπούνια χεριών, τα σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών, τα σαπούνια για πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο, τα μοναδικά body butters και τις ποιοτικές μας κρέμες για πρόσωπο και σώμα που για πρώτη φορά θα σας παρουσιάσουμε εκεί και θα έχετε τη δυνατότητα να τις δοκιμάσετε και να τις αγοράσετε!

Μην ξεχνάμε τα πολύ επιτυχημένα μας πουγκιά για δώρα και τα μοναδικά προϊόντα μας σε μικρές συσκευασίες, ιδανικά για ξενοδοχεία, για γάμους και βαπτίσεις ή προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και στύλ!

Κατεβάστε την πρόσκληση για την έκθεση και βρείτε μας στο περίπτερο 87!

Μοιράσου το